Er was eens ... Monsieur Scheggia en Madame Togni.
Terwijl Zwitserland minder welvarend was in de 19e eeuw, besloot het Ticinese echtpaar, net als veel van hun landgenoten, naar het buitenland te emigreren. En in 1873 verliet het gezin hun koffers in de rue des Bouchers, op een steenworp afstand va
Enkele weken later opende ze haar levensmiddelenbedrijf, dat ze eenvoudigweg "Au Suisse" zou noemen.
Mevrouw Togni begint rollmop sardines en vatenmakreel te verkopen. Maar heel snel verbreedde ze het assortiment van haar specialiteiten in de promotie van Zwitserse producten. Het zal zelfs de eerste zijn die de Emmenthal importeert. Het was de tijd dat Brussel in brand stond.
Populaire ballen verlichtten het centrum van de hoofdstad en de geuze vloeide overeind. Dus van tijd tot tijd was het goed om te eten en waarom niet een goede sardine van "Togni" die we met de hand hebben geproefd. Om te voorkomen dat de laatste vers uit zijn vat stroomt, hebben we de gewoonte gemaakt om het op een sneetje brood te serveren.
De voorouder van de sandwich was geboren!
Bestel en krijg het thuis afgeleverd
Bestel en ophalen ter plaatse
Maandag 10:00 — 21:00
Dinsdag 10:00 — 21:00
Woensdag 10:00 — 21:00
Donderdag 10:00 — 21:00
Vrijdag 10:00 — 21:00
Zaterdag 10:00 — 19:00
Zondag Gesloten
U kunt reserveren op volgende manieren:
Van 40 to 50 gasten, wij verwelkomen u in een privaat setting voor uw evenement.